cherriesontop -
Hjem Add Om meg Kontakt

15

Halloen! Fine dere! Lenge siden sist, må jeg si. Grunnene er nok like mange, som dagene. Det har rett og slett vært noen hektiske dager med lite inspirasjon og tid for bloggen. Mine dager har feid avgårde med å pakke inn, pakke ut og vaske - jeg har flyttet med familien.  Dagene før flyttingen, hadde jeg gledet meg til å få alt pakket sammen, men Gud hvor krevende og slitsomt det skulle være. Det var jeg ikke klar over. Mens jeg har vært opptatt, med flytting og vært uten nett, så har min kjære, flinke Ada, fylt 18 og fått lappen i samme slengen. Wohoo! La det regne med enda mer gode nyheter!

Dagens antrekksbilder fant sted i den gamle, tomme og ny vaskede leiligheten.Strikkegenser - GinaTricot // Bukse - Cubus // Sko - ukjent // Jakke - Mango 

Ønsker dere en fin uke videre! 

- Sadaf 

 • 12

   Suit - hm // Pumps - BikBok // Veske - Vintage // Briller - BikBok // Coat - Ellos// Watch - CMYK

  Hva synes du?

  God Helg! 

   

  - Adriana og Sadaf 

 • 15  Overdel - BIKBOK // Jakke - MANGO // Sko - Dine Sko // Shorts - BIKBOK // Veske - HM

  Hva synes du? Hva har du gjort idag? 

   

    • 20

  God kveld, herlige dere! Dagens Oufit består av en enkel hverdagstil, spicet opp med noen røde pumps og røde lepper. Rød er en attraktiv farge, som uttrykker selvsikkerhet på en kvinne! Du slår aldri feil med rød tilbehør til et simpel antrekk! For å holde på varmen, i det kjølige høstværet, har jeg også dratt på meg min favoritt cardigen. En slik fluffy og behagelig cardigan må man lete lenge etter.  

    

   Vesken - Vinatge (GUCCI) // T-shirt - Vintage // Genser - New Yorker // Skjerf - bikbok // Øredobber - ebay // Bukser - vero moda // Sko - Vintage

  Hva synes du? Har du noen spørsmål? 

  Ønsker dere en riktig fin uke!  

  - Adriana og Sadaf 

   

 • 29

  Skjørt og kjoler trenger ikke å bli begravd langt bak i skapet, når høsten kommer. Selv om kulden lister seg på, med de fallende, fargerike bladene, så stopper det ikke meg å gå i favorittplagget mitt. Jeg pleier å kombinere skjørtet med strømpebukser, høye støvler eller med en lang varm kåpe.   Overdel - Monki // Skjørt - Topshop // Kåpe - Cubus // Sko - Din sko // Smykke - Glitter/Gina // Skjerf - Monki 

  Er du i nærheten av Aker brygge og du leter etter et fint og rolig sted å spise med venner - vil jeg anbefale å stikke innom Beach Club. En restaurant med en fristende meny, bra service, koselig stemning og sist men ikke minst god mat!   Hva synes du? Hvordan har dagen din vært? 

  - Sadaf

  #antrekk #hverdag #mote #mat 

   

   

 • 17

  Yesterday is a history

  tomorrow's a mystery

  today's is gift

  That's why they call it the present!   Kjole - Pull&Bear // Veske - MOHITO // Ur - Daniel Wellington // Sko - Polo // Jakke - Stradivarius

  Hvordan har din dag vært? Hva synes du?

  Ha en herlig kveld videre!

  - Adriana & Sadaf

   

   
 • 19

  Halloen, gode dere! Håper dere har hatt en fin mandag så langt! Jeg pleier å starte senere på mandager, så det er deilig å våkne tidlig og ha ekstra tid på seg. Ekstra tid til å spise frokost og legge planer for uken. Som dere ser, er dagens antrekk inspirert av høsten. Høstfarger, skjerf og genser med høy hals.  Bukse - Pieces // Skjerf - HM // Genser - BIKBOK // Sekk - Morris

  Ønsker deg en fin kveld videre!

  Hva synes du? Hvordan har din dag vært? 

  - Sadaf

 • 15

   

  Kjole - hm // sko - nike // t-skjorte - polo // kåpe - ellos // veske - Mohito // ur - Daniel Wellington

  Hva synes du? Hvordan har dagen din vært?

   

  -  Adriana  
   

   

   

   

   

 • 18

  God onsdagskveld, kjære dere! Da har halvparten av min høstferie flydd avgårde. Tiden går altfor fort. Den burde få fartsbot. Gårsdagen ble tilbringt i Oslo, med Skadi. Det var fantastisk vær til å gå rundt og blant annet ta bilder. Spontant nok, havnet vi på Akershus festning, og nøt utsikten med en take away der. Isåfall, her har dere et bildedryss av gårsdagen.

  Nydelig blomstertorg ved Karl Johan.


  Buksen- b.young // Vesken - Vintage// Bluse - Gina Tricot// Top - Topshop // Sko - hm

  Jeg ønsker deg en riktig fin kveld videre!
  Hva har du gjort idag? Hva synes du? Spørr i vei, om du har noen spørsmål!

  - Sadaf

   

 • 8

  "Why do you always wear black" cause I?m ready for your funeral.. Hver gang jeg har på meg et antrekk som er sort, fra topp til tå , kan jeg ikke la vær å tenke på denne vitsen. God mandagskveld! Jeg håper dere har hatt en god og fin start på uken her. Jeg føler meg på topp med ferie og det fine høstværet. Man merker det godt nå at høsten har kommet sigende inn med praktfulle farger. Dermed frister det lite å sitte inendørs. 

  Adriana koser seg på ferie i Polen. Dermed er det bare jeg som skal blogge, til hun er tilbake.

   


  Topp - Mango // Skinnjakke - ZARA // Bukse - b.young // Pumps - Bianco

  Bildene er tatt av min kjære, tålmodige Skadi.


   

  Jeg har en liten bok hvor jeg samler inn gode middagsoppskrifter på. Her var jeg på jakt etter noen oppskrifter i Tinas kiwireklamebok. Plukk med deg en neste gang du er på kiwi. De pleier å være full av gode og enkle oppskrifter. Ha en fantastisk mandag videre!

  Hva har du gjort idag? Har du høstferie?

 • 2

  Velkommen! Da var tiden nok inne for vår første blogginnlegg.  Vi håper du vil ta følge med oss på bloggen her og forhåpentligvis bli inspirert. Siden jeg, Sadaf, har alltid vært glad i å fotografere og Adriana er interessert i alt som innebærer mote, så tenkte vi lage en blogg sammen. Vi vil oppdatere deg, med det som faller oss inn, fra klesmote til skjønnhetstips.

  - Sadaf 

    


   

   

  Adriana Antrekk: Coat - ellos // veska - mango // topen, bukser, skjerf-bikbok // klokke - cmyk // sko - decathlon

  Sadaf Antrekk: top - BikBok // bukse - Gina Tricot // skjerf - hm //  hatt - hm

   

  Har du noen spørsmål? Spørr oss i vei! Vi vil mere enn gjerne svare på det du lurer på, på fremtidige innlegg! 

 • Cherries on Top

  Hei, velkommen til bloggen min! Jeg heter Adriana Maria Kasprzyk. Her på bloggen, vil jeg oppdatere deg med alt som faller meg inn, fra moteverdenen til min egen hverdag.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde